Студиска посета на Директоратот за политичко-безбедносна соработка при Министерството за надворешни работи на Република Македонија

Студентите од Факултетот за безбедносни науки на 01.06.2017 година остварија студентска посета на Директоратот за п

Предавање на тема: Форензичка ентомологија: проучување на инсектите во функција на криминалистичко-форензичките истраги на смртните случаи

На 05.12.2016 година (понеделник) во 11:00 часот во Амфитеатарот 1 на МИТ Универзитет, објект Аеродром, во организа

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0