МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Кавадарци

По Велес и Куманово, МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Кавадарци на ден 13.04.2018 година.

Оваа недела изборот за најкомплетниот матурант продолжува во Охрид, Битола, Прилеп… Бидете со нас!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0