МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Куманово

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Куманово

На 12.04.2018 година, во потрага по најкомплетниот матурант, карванот на МИТ Универзитетво Куманово ги избра двајцата учесници за Големото финале во Скопје: Тамара Трајковска и Моника Спасовска.

Карванот продолжува понатаму. Потрагата по најкомплетниот матурант МИТ Универзитет следно продолжи во Кавадарци.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0