МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Велес

Мит Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Велес!

Учесници во Големото финале во Скопје се Трајче Темелковски и Александар Милошевиќ.
Карванот продолжува понатаму. Потрагата по најкомплетниот матурант МИТ Универзитет ја продолжува во Куманово... Следете не

 

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0