МИТ Универзитет на отворен ден во Гимназија Јосип Броз Тито, Скопје

Матурантите од Јосип Броз Тито веднаш го препознаа квалитетот. Отворениот ден кој се одржа во гимназијата беше одлична можност за идните бруцоши да се запознаат со програмата, поволностите и сите новитети кои МИТ Универзитет ги нуди по повод 11 годишнината, нова декада, нов почеток.

Посебен интерес се задржа на овогодиншниот проект на МИТ Универзитет, воедно програмата Еразмус плус, приктиката во држави членки на ЕУ, практика во Македонски компании.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0