Промотивна кампања на МИТ Универзитет

Тимот на МИТ Универзитет во рамките на својата промотивна кампања посети неколку средни училишта во градот Скопје. Интересот на матурантите да се стекнат со академско знаење претставува особена мотивација за нашиот наставен кадар да ви ги претстави предностите на МИТ Универзитет. 
Караванот на знање продолжува низ Скопје и Македонија.
Матуранти, најдобрите студираат на МИТ!

 

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0