Гостинско предавање на Факултетот за Архитектура

На ден 08.03.2018, на Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет - Скопје се одржаа предавања на тема: Кнауф системи за звучна изолација и звучен комфорт, и Акустика. Гостин и презентер беше арх. Блажен Зотовски, претставник од фирмата Кнауф дооел Скопје. 
Благодарност до Кнауф дооел Скопје за соработката.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0