Одржано предавање на тема: Љубов и партнерски односи

На ден 15.12.2017 година на МИТ Факултет за психологија, центар за применета психологија предавање на тема ЉУБОВ И ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ одржа психолог Бојана Стојменовиќ од здружението за личен развој и психоедукација МОЈ ПСИХОЛОГ. На предавањето беа присутни голем број на студенти, психолози и гости кои имаа задоволство да проследат интересно и интерактивно предавање на оваа вечна тема. Следуваше плодна дискусија, доделување на сертификати и фотографии за спомен.

 

Students

0

Courses

0

Staff

0

Locations

0