Благодарници за успешна соработка со Комората на психолози

На 03.12.2017 година на пригодна свеченост по повод десет години од постоењето на Комората на психолози им беа доделени благодарници за успешна соработка со комората на проф. д-р Маријан Стевановски и проф. д-р Мирослав Пендаровски како претставници на МИТ Универзитет Скопје. Голема благодарност од наша страна до претседателот на Комората, г-ѓа Мирјана Јовановска Стојановска, и искрени желби за понатамошен успех во работењето на Комората.

 

Students

0

Courses

0

Staff

0

Locations

0