Доделување дипломи

Ве известуваме дека  Ректорот на МИТ Универзитет, проф. д-р Маријан Стевановски  на свечен начин ќе ги врачи дипломите на студентите кои дипломирале на факултетите на МИТ Универзитетот-Скопје.
Свеченото доделување на дипломи ќе се одржи на 16 октомври 2017 година во Амфитеатар 1, Објект City  Galerry - Центар со почеток во 18:00 часот.

Дипломираните студенти треба да дојдат 30 минути пред почетокот на настанот.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0