МИТ Универзитет

Изложба на студентски проекти на Факултетот за архитектура при МИТ Универзитет

На 08.06.2017 година (четврток) во 20 часот во новоотворената галерија „КО-РА“, при  Домот на културата „ Кочо Рацин“ во Скопје,  ќе се отвори изложба на студентски проекти на студентите при Факултетот за архитектура на МИТ Универзитет - Скопје.  Изложбата ќе опфати трудови на тековните студенти на додипломски и постдипломски студии на МИТ факултетот за архитектура.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0