Драги матуранти

Како и секоја година и оваа МИТ универзитет ви нуди специјални поволности за студирање.

Бидејќи станува збор за јубилеј 10 години од основање на МИТ универзитет ќе се доделат:

- 30 iPad Apple 9.7 на првите 30 запишани студенти во првиот уписен рок.

- Стипендии за сите 3 години по 300 евра на сите матуранти со просек поголем од 4.51.

- Целосни стипендии, 50% и 20% за студии во првата академска година на најуспешните во работилници кои ќе се одржат средината на месец Јуни.

*НЕ е потребна државна матура за упис !

За повеќе инфо посетете не на 24.05.2017, отворен ден на МИТ Универзитет или на нашиот фејсбук профил.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0