Отворен ден нa МИТ Универзитет

На 24.05.2017 година, во Сити Галери, Плоштад Македонија (прв и втор кат), од 10:00 до 17:00 часот ќе се одржи "Отворен Ден на МИТ Универзитет".

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0