Дружи се, инспирирај и на МИТ студирај!

Бидете дел од најголемата предматурска забава досега!

Не пропуштајте ја можноста за супер забава и одлична атмосфера за која ќе се погрижат Жарко Димитриоски, DJ Гоце Саф, Acoustic Division и Beta House.

За најбрзите 300 во Колектив бар и ресторан следуваат бесплатни пијалаци, а потоа и 30% попуст на пијалаците.

Покрај одличната забава, предвидовме и стипендии за најдобрите 15 во едукативен квиз на знаење.

Затоа, матуранти, резервирајте го 5 мај и во точно 20.00 ч. бидете во МИТ Универзитет на Плоштад Македонија!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0