Од ИДЕЈА до успешен БРЕНД

Со особена чест и задоволство ве известуваме дека, во организација на Факултетот за менаџмент и Центарот за кариера при МИТ Универзитетот, отворено предавање ќе одржи еден од основачите на Мелница Кадино, г-динот Тодор Ѓорѓевски на тема:

"Од ИДЕЈА до успешен БРЕНД"
Датум: 9 мај 2017 година
Место: МИТ Универзитет – Скопје, Амфитеатар 1, објект Сити Галери
Почеток: 11:00 часот

Го очекуваме вашето присуство и дискусија оваа занимлива тематика.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0