Предавање на Михаил Лушин, аташе за култура при Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија

На 12-ти мај 2016 година (четврток), во просториите на МИТ Универзитет Скопје – објект Центар (Сити Галери), по повод 9-ти мај – Ден на победата над фашизмот, г-дин Михаил Лушин, аташе за култура при Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија ќе одржи предавање под наслов „Црвената армија и ослободувањето на Југославија“.

Предавањето ќе биде одржано во Амфитеатар 1 со почеток во 11:00 часот.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0