Кариера без бариера

Центарот за кариера во соработка со Факултетот за менаџмент при МИТ Универзитетот, со задовлство Ве поканува да присуствувате на отвореното кариерно советување "Кариера без бариера".

Целта на овој настан е поттикнување на младите луѓе навремено да започнат со планирање на кариерата, а со тоа постигнување на професионален развој и лично задоволство.

Континуирано учење и надоградување е клучно за развој на Вашата кариера. Сигурноста денес не се состои во пронаоѓање на работно место. Сигурноста е во тоа да ги поседувате бараните знаења и вештини со кои секогаш ќе можете да се вработите и ќе бидете конкурентни на пазарот на трудот.

Дата: 11.04.2017
Место: МИТ Универзитет - Скопје, Објект Сити Галери, Амфитеатар 1
Време: 11:00 – 12:00 часот

Ве молиме потврдете го Вашето присуство на е-маил: sanja.nikolic777@gmail.com. За дополнителни информации јавете се на 078 480 908 - доц. д-р Сања Николиќ. 

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0