Професионално гостување на Факултетот за псухологија

Центарот за применета психологија при Факултетот за психологија организираше професионално гостување и предавање на тема: „Психолошките последици од дислексијата - детска перспектива". Предавањето го одржа Катерина Николовска, ALT(Academic language Therapist), терапевт за дислексија QSI, Quality Schools International, Skopje, едуцирана при Fundamental Learning Center, Wichita, Kansas, USA.

Предавањето се одржа на 22.12.2016 година, во 12 часот, во просториите на МИТ Универзотет (објект Аеродром) во присуство на студентите на Факултетот за психологија и сите заинтересирани колеги.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0