Гостување на аташето за култура на Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија, Михаил Лушин

Аташето за култура на Амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија, Михаил Лушин, по повод 71 година од победата над фашизмот одржа предавање во амфитеатар 1 на МИТ Универзитет Скопје на тема: Учество на Црвената армија во ослободувањето на Југославија. Настанот кој предизвика голем интерес беше проследен со слики и документарен филм од борбите за ослободувањето.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0