МИТ Универзитет известува

И покрај неописливата тортура која што денес 5 октомври 2016 се изврши врз универзитетот, а воедно и растревожување на нашите студенти и наставен кадар, МИТ Универзитет од 6 октомври 2016 продолжува со тековни активности.

Се известуваат сите студенти дека наставата ке се одвива во регуларен тек.

Бруцошите ќе следат обука за електронскиот систем која ќе се одвива во објектот "City Gallery" плоштад Македонија во претходно закажаните термини.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0