Одржани предавање и работилница на тема „Предизвикај го стравот“

На ден 09.06 2018 година во организација на МИТ Факултетот за психологија, Центар за применета психологија, предавање/работилница на тема „ПРЕДИЗВИКАЈ ГО СРАВОТ“ одржаа нашите ценети гости: Горан Стевчевски, Васил Ивановски, Јасминка Наумовска и Бојана Стојменовиќ. Присутни беа голем број заинтересирани, а предавањето помина во одлична атмосфера.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0