Одржано предавање на тема „Бизнис психологија“

На ден 30.05. 2018 година, во организација на МИТ Факултетот за психологија, Центарот за применета психологија, во просториите на МИТ Универзитет се одржа предавање на тема БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА. Предавањето го водеше Марина Анчевска, НЛП тренер и основач на центарот за Бизнис Психологија, прв акредитиран НЛП центар во Македонија. Марина е воедно и сертифициран Coach, писател, мотивациски говорник и јога учител.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0