ГОЛЕМО ФИНАЛЕ НА ПРОЕКТОТ „МИТ УНИВЕРЗИТЕТ ГО ИЗБИРА НАЈКОМПЛЕТНИОТ МАТУРАНТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“

На 05.05.2018 (сабота) го избираме најкомплетниот матурант во земјава.
27 финалисти се борат за целосни и делумни стипендии.
Финалето започнува во 13 часот во просториите на МИТ Универзитет во Сити Галери, Плоштад Македонија – Скопје.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0