МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Скопје

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Скопје.
Во големото финале ќе се натпреваруваат: Тамара Андоновска, Клара Трајкова и Едвин Лековиќ.
Следете нè и дознајте кој ќе биде најкомплетниот матурант во Македонија.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0