Караванот на МИТ Универзитет во Делчево и Берово

Тимовите на МИТ Универзитет во четврток, 26.04.2018 година, ги посетија средните училишта во Делчево и Берово каде пред матурантите ги презентираа студиските програми во рамки на факултетите на Универзитетот.
Им се заблагодаруваме за одличната атмосфера и гостопримство.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0