Промотивни активности низ Република Македонија

На 25.04.2018 год. тимови на МИТ Универзитет ги посетија средните училишта во градовите Тетово, Виница и Кочани во рамки на промотивната кампања, на матурантите им ја презентираа наставната програма на факултетите.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0