МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Струмица

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Струмица!

Место во големото финале кое ќе се одржи во Скопје обезбедија: Мирасчиева Марија, Митрова Дијана, Трајкова Нина и Малинова Софија.

Промоциите продоложуваат низ Република Македонија и се подготвувваме за големото финале. Следете не!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0