МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Штип

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Штип
Учесници во Големото финале во Скопје се: Катранџиски Стефан, Тошиќ Дарко, Лазарова Ивона, Маневски Стефан, Донев Никола.
Караванот на МИТ Универзитет продолжува во Струмица да го избере најкомплетниот матурант таму. Следете нè!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0