Промотивни активности на МИТ Универзитет низ Р. Македонија

На 19.04.2018 година и на 20.04.2018 година МИТ Универзитет ги посети средните училишта во градовите Валандово, Богданци, Гевгелија, Кратово, Пробиштип и Крива Паланка каде што ја претстави наставната програма на своите факултети пред матурантите. Промоциите продолжуваат!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0