Покана за промоција на книгата „Македонија и Балканот: Либерален поглед на национализмот и идентитетите“

Со особена чест и задоволство ве покануваме на промоцијата на книгата „МАКЕДОНИЈА И БАЛКАНОТ: Либерален поглед на национализмот и идентитетите“ од авторот доц. д-р Благој Цонев, во издание на „Ars Lamina – Публикации“. 

Промоцијата ќе се одржи во среда,  25.4.2018 година, во 12.00 часот во Свечениот амфитеатар на МИТ Универзитет - Кампус Центар (Објект City Gallery), плоштад Македонија, Скопје.
Ве очекуваме!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0