МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Прилеп

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Прилеп!

Учесници во Големото финале во Скопје се: Илиевска Бисера, Мирчески Филип и Ристески Александар.

Караванот на МИТ Универзитет се ближи кон својот крај. Останува уште да го избереме најкомплетниот матурант во Штип и Струмица. Следете нè и оваа недела!

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0