МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Битола

По Велес, Куманово, Кавадарци и Охрид , вчера и во Битола МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант. Во големото финале во Скопје кое е закажано во месец мај ќе се натпреваруваа Јована Герасимоска, Симона Коруновска, Ерџан Фетоски и Димитар Филиоски.
Изборот за најкомплетниот матурант денеска продолжува во Прилеп. Бидете со нас за да го избереме најкомплетниот матуран и во Прилеп.

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0