МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во Охрид

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во Охрид. Место во големото финале во Скопје обезбедија Мартин Пулески и Никола Петрески.

Карванот продолжува понатаму. Потрагата по најкомплетниот матурант МИТ Универзитет ја продолжува во Битола и Прилеп... Следете не! 

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0