Зошто токму МИТ Универзитет?

Во нашето секојдневно делување се раководиме од широк домен на современи принципи за поттикнување на успех на студентот но приоритет е истакнување на индивидуалноста и континуирано поттикнување на раст на личниот и професионален интегритет.

Прочитај повеќе   Контакт

МИТ Универзитет е акредитирана приватна високообразовна установа

Најнови Објави

Гостинско предавање на Факултетот за...

На ден 08.03.2018 год на МИТ Факултет за Психологија, при...

Прочитај повеќе

Гостинско предавање на тема „Хуманиот...

На 12.03.2018 година, во Амфитеатар 1 на МИТ Универзитет...

Прочитај повеќе

Гостинско предавање на Факултетот за...

На ден 08.03.2018, на Факултетот за Архитектура при МИТ...

Прочитај повеќе

Студиска посета на Народна Банка на...

На 07.03.2018 година студентите од прв и втор циклус од...

Прочитај повеќе

МИТ Универзитет повторно социјално...

МИТ Универзитет го поддржа проектот за доделување на...

Прочитај повеќе

Предавање за високо-технолошки криминал

Пред студентите на Факултетот за безбедносни науки на...

Прочитај повеќе

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0